Fotoservice

Ontdek wat je allemaal kunt doen met je foto’s. Met de AH fotoservice haal je het mooiste uit je foto’s. AH Fotoservice brengt je graag op nieuwe ideeën en maakt het je makkelijk om bijzondere dingen met je foto’s te doen.

bol.com

Bij onze beide Albert Heijn filialen kun je het doen van je dagelijkse boodschappen combineren met het ophalen of inleveren van je pakketje bij het bol.com afhaalpunt.

 

 

Stomerij

Bij AH is je kleding in goede handen. Bij onze stomerijservice kan je heren-, dames- en regenkleding, mantels en jassen en woontextiel laten stomen. Ook voor kleine kledingreparaties kan je bij ons terecht.

PostNL servicepunt

Bij Albert Heijn-winkels met een Postservice kan je tijdens het boodschappen doen je postzaken regelen en ook direct je pakket versturen of ophalen. En natuurlijk kan je bij iedere Albert Heijn altijd terecht voor postzegels. Dus bij ons ook.

AH Boodschappen.nl voor de zakelijke markt

Ook hebben wij een eigen online concept:
www.ahbouwensbestel.nl. Het is mogelijk om ons complete AH & Gall&Gall gemak-assortiment, inclusief alle lokale producten en ons assortiment van De Haarlemse Bakker bij ons online te bestellen, met de keuze voor (gekoeld) bezorgen of ophalen. Een EXTRA dienst van AH Bouwens, om de moderne klant van dienst te kunnen zijn.

Wij leveren boodschappen aan een aantal grote instellingen zoals de SKOS, Iskes Tugs in IJmuiden, Philadelphia Zorginstellingen en diverse vrachtschepen in IJmuiden en Amsterdam. Met deze instellingen hebben wij speciale afspraken gemaakt over de wijze van levering en bezorgtijden. Wanneer uw bedrijf / instelling geïnteresseerd is in het laten bezorgen van uw boodschappen door Albert Heijn Bouwens, kunt u contact opnemen via info@ahbouwens.nl.

Speciale wensen
Wanneer u een bestelling op andere momenten of wijze geleverd wilt hebben, kunnen wij hierin uiteraard met u meedenken. Wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van koelaanhangers, koelkasten, statafels, BBQ’s, of complete arrangementen, is het enige dat u hoeft te doen, contact op te nemen via online@ahbouwens.nl en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Bouwens Levensmiddelen

Bouwens Levensmiddelen is het bedrijf van Brian Bouwens en richt zich voornamelijk op de levensmiddelenhandel en verhuur van (catering)materialen, zoals barbecues, koelaanhangers, statafels, chafing dishes en overige materialen. U kunt Bouwens Levensmiddelen op regelmatige basis o.a. vinden bij de entrees van de Albert Heijn Bouwens Supermarkten met lokale, streek- of seizoensgebonden producten. Denk aan de verkoop van kersen, pruimen, Hollandse aardbeien, verse haring of op Spaarndamse wijze gerookte paling, etc.

Maar ook oliebollen, stroopwafels, puddingbroodjes of oranje tompoucen. Lekkere producten, leuk gepresenteerd door Brian en medewerk(st)ers van AH Bouwens. Dit kan zijn met een stand, kraam of vanuit het retro Bouwens Volkswagenbusje die als ‘foodtruck’ kan worden ingezet.

Bouwens Levensmiddelen zal met Brian aan het roer, zijn vader op de achtergrond en met als basis de authenticiteit van Albert Heijn Bouwens, zijn bedrijf verder uitbouwen, met in het vizier de blije, tevreden klant.

Contactgegevens:
info@bouwenslevensmiddelen.nl
06-21195896

U kunt bij ons gratis parkeren

U kunt bij ons gratis parkeren

Bekijk de aanbiedingen in de Bonus folder

Bekijk de aanbiedingen in de Bonus folder

Waar kunt u ons vinden